Baccarat

Variații ale Baccaratului Deoarece baccarat este jucat în întreaga lume, nu ar trebui să fie o surpriză faptul[…]

Variații ale Baccaratului

Deoarece baccarat este jucat în întreaga lume, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că există mai multe variante populare. Obiectivul jocului este întotdeauna de a paria https://rootcasino-ro.com/ pe mâna care se apropie cel mai mult de 9 puncte.

Alte elemente ale jocului pot varia de la versiune la versiune:

  • Numărul de jucători la masă
  • Dimensiunea și aspectul tabelului
  • Numărul de platforme
  • Cine servește ca bancher și controlează patinajul
  • Cine controlează acțiunea (finanțează jocul)
  • Indiferent dacă există sau nu o limită pentru suma tuturor pariurilor jucătorilor pentru o rundă
  • Reguli de ilustrare
  • Probabilități și plăți

Mini bakrat

Mini baccaratul, popular în Statele Unite, este aproape identic cu baccaratul american. Masa este mai mică decât masa americană de baccarat, aproximativ de dimensiunea unei mese de blackjack. Acesta găzduiește doar șapte jucători. În loc de o echipă de trei, un singur dealer echipează masa, prezentă la toate detaliile jocului. Dealerul controlează întotdeauna skate-ul și acționează ca bancher pentru toate mâinile.

Mini baccaratului îi lipsește sentimentul de exclusivitate al celorlalte variante și oferă o atmosferă mai puțin intimidantă. Nu veți găsi mini baccarat în spatele cablurilor de catifea din colțul îndepărtat al cazinoului. O veți găsi în față și în centru, chiar în mijlocul etajului cazinoului cu celelalte jocuri.

Mini baccaratul este accesibil celorlalți dintre noi. Rochia este casual și pariurile minime încep de obicei de la 5 USD.

Calea ferata

Chemin de fer este francez pentru calea ferată și această versiune este comoara națională franceză a baccaratului. Poate fi găsit și în unele cazinouri din restul Europei, dar nu și în America de Nord. Chemin de fer necesită minimum doi jucători. Principala diferență este că cazinoul nu finanțează acțiunea. În loc să pariați pe bancher sau jucător, sunteți bancherul, jucătorul sau un spectator pariat în fiecare mână. Bancherul împarte două mâini și jucătorii pariază unul împotriva celuilalt pentru privilegiul de a „juca” mâna jucătorului. Jucătorii pot transmite mai departe controlul pantofului și unele acțiuni. Regulile de grevă și stand diferă, de asemenea, de versiunea americană, oferind mai multă flexibilitate.

Baccarat european

După cum sugerează și numele, această versiune este populară în Europa și poate fi găsită în majoritatea cazinourilor europene. La fel ca Chemin de fer, bancherul finanțează jocul, iar protecția jocului este determinată de bancher. De exemplu, dacă limita este de 2000 $ și primul jucător pariază 1000 € urmat de un alt jucător care pariază 500 $, sunt permise mai multe pariuri pentru acea mână. Dacă un jucător vrea să parieze capacul complet, el sau ea spune „dealer”. Capacele sunt de obicei mult mai mici decât în ​​versiunile finanțate de casă.

În Baccarat Bank

Veți găsi Baccarat en Banque în unele cazinouri europene. Cazinoul finanțează acțiunea, iar jocul necesită un singur jucător prezent la masă. Baccarat en Banque diferă de toate celelalte versiuni: bancherul împarte trei mâini, mâna bancherului și mâinile a doi jucători. Jucătorii au pariat pe una dintre cele două mâini ale jucătorilor, dar nu pe mâna bancherului. Nu există reguli pentru ilustrarea întregului; în schimb, acestea variază în funcție de comerciant.

Punct bancar
Această versiune este similară cu baccaratul american. Este disponibil în Europa și vine în două versiuni: Punto Banco și mini Punto Banco.